avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme de expediere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme de expediere

Am si eu o problema.Mia fost trimis un pachet din Warnemunde (germania) prin DHL paket international si cei de la DHL imi spun ca pachetul a ajuns in tara si ca a fost preluat de Posta Romana de la punctul de frontiera.Cei de la DLH au confirmat ca pachetl a fost inmanat Postei Romane dar sediul din Brasov al Postei Romane spune ca pachetul a fost pierdut.Ce sa fac?In pachet erau lucruri de valoare in valoare de aproximativ 500 euro.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:03, 26 Septembrie 2007
reclamatie la posta au ceva reguli interne si daca nu raspund ce vrei tu sa auzi/obtii despagubire in instanta....transportatorul raspunde pentru bunurile transportate........
asa este, contractul de transport este un contract real, unul dintre putinele existente in legislatie.

in aceste conditii, fara a intra in detalii, riscul pieirii apartine transportatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din colet trimis din germania in românia Anamariamirancea Anamariamirancea Buna ziua. Am o nelămurire . Am trimis un colet din Germania in România .mi sa spus de la firma Hermes ca pachetul are asigurate 500€ . Pachetul a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere/inselaciune sau litigiu civil? Lgabriel87 Lgabriel87 Buna seara, As vrea sa stiu daca urmatoarea situatie, pe care o voi relata, se incadreaza la abuz de incredere (caz penal) sau e doar un simplu litigiu civil? ... (vezi toată discuția)
Sesizare pentru nereguli in posta romana MikaD. MikaD. Vreau sa va spun ce am patit.Vineri am fost la oficiul postal 3 sa ridic un pachet din Canada continand lucruri pentru bebelusul meu si in momentul ridicarii ... (vezi toată discuția)