avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nir magazin second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nir magazin second hand

Buna ziua!

Pentru un magazin second had m-am gandit sa fac niru-ul astfel: receptia in kg, apoi un proces verbal in care trec bucatile la pretul de vanzare.

O fi corect?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 13:51, 11 August 2010
corect.

1. receptia se face pe baza de NIR, chiar daca marfa este la kg; poti face un proces verbal din care sa reiasa cate buc rezulta din 1 kg haine si cu pret afererent de vanzare;

2. vanzarea se face prin clienti (daca e cu factura) sau prin casa daca e cu bon fiscal;

3. descarcarea gestiunii este aceeasi ca la vanzari cu amanuntul.
Multumesc mult sio zi superba pe masura bunatatii d-voastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Acte contabile obligatorii inteprindere familara elena iuga elena iuga Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru un mag.second hand de haine, trebuiesc facute NIR-uri, la facturile de achizitie din depozit, sau trebuiesc trecute ... (vezi toată discuția)