avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general acte contabile obligatorii inteprindere familara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

acte contabile obligatorii inteprindere familara

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru un mag.second hand de haine, trebuiesc facute NIR-uri, la facturile de achizitie din depozit, sau trebuiesc trecute doar in reg.de incasari si plati?
Registrul de casa se tine zilnic, dupa raportul zilnic din casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 13:35, 24 Iunie 2009
Nu exista prea mari deosebiri fata de inregistrarile .ca pentru un comert cu haine noi asa ca: receptia se va face tot pe baza de NIR indiferent chiar daca marfa este la kg.Se face un p.v.din care sa reiasa cate buc rezulta din 1 kg haine si cu pret afererent de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir magazin second hand claudiaP claudiaP Buna ziua! Pentru un magazin second had m-am gandit sa fac niru-ul astfel: receptia in kg, apoi un proces verbal in care trec bucatile la pretul de ... (vezi toată discuția)
Pfa comert imbracaminte second hand adriana ovanescu adriana ovanescu doresc sa infiintez PFA ( norma fixa de venit) avand ca obiect de activitate Comert cu articole de imbracaminte second hand, insa , am canteva ... (vezi toată discuția)
Contabilitate-second hand petrescufelicia petrescufelicia sunt I.I. second hand, cum inregisrez in contabilitate factura de marfa la Kg. adusa din Germania, cum platesc impozite si ce trebuie sa fac sa lucrez legal?Am ... (vezi toată discuția)