avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna
Am si eu o intrebare.Niste prieteni care muncesc in uk m-au sunat sa ma interesez daca se poate da statul in judecata pt taxa auto si pt masinile din uk, care ar fi sansele de castig si cat ar costa.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lustelu , utilizator 18:18, 11 August 2010
Da se poate da i judecata cu sorti de izbanda,daca s-a platit in perioada carre se admite.
Sa va spuna data cand au platit taxa, ptr . inceput.
Cu siguranta se poate cistiga un proces pe aceasta tema.Trebuie formulata bine actiunea.Mai trebuie stiut data la care au platit taxa.
Bafta. Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe e-mail. Adressa mea este misterxs2000@yahoo.com.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
lustelu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare mosuxl mosuxl am o masina cu motor de 3000 daca dau statul in judecata pentru k taxa e abuziva si e exagerat de mare am vreo sansa sa cistig procesul si sa nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ciri ciri ma poate ajuta cineva sa-mi recuperez taxa auto pt.doua masini inscrise una in aug.2010 si alta in dec.2010 cca 2500 euro?va multumesc!:):) (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)