avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... gravida somera
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

gravida somera

Buna ziua, spuneti-mi va rog carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a-mi elibera stagiul de cotizare la intrarea in somaj in baza art 56 lit jcodul muncii, dupa expirarea CIM. Mentionez ca firma la care am fost angajata imi elibereaza stagiu de cotizare :)zero pe perioada concediilor medicale pe care le-am avut la recomandarea dr ginecolog pe motiv de sarcina cu risc maternal. Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:15, 11 August 2010
Luati legatura cu AJOFM sa explice si dvs. si angajatorului dvs. cum se procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj - sarcina bb_yasmi bb_yasmi buna ziua tocmai am aflat ca sunt insarcinata si mai am doar 2 luni de somaj. (pana in 22 august) care ar fi optiunile mele sa pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lamuriri privind concedierea unei persoane insarcinate iudimoraru iudimoraru am si eu o problema cu care ma confrunt si nu gasesc raspunsurile care sa ma linisteasac.daca ati putea sa ma ajutati in legatura cu locul de munca mai precis ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal chirita-alina chirita-alina Buna ziua, De la data de 01.06.2010 voi intra in concediu de risc maternal, pe o perioada de 120 de zile, la recomandarea medicului specialiast si cu aprobare ... (vezi toată discuția)