avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIEREA IN TIMPUL CONCEDIULUI DE BOALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIEREA IN TIMPUL CONCEDIULUI DE BOALA

Speta: in cadrul institutiei vor avea loc restructurari. Printre crit. de disponibilizare este prevazut si existenta abaterilor disciplinare. Unul din functionari , constient ca va fi pe lista celor disponibilizati , a intrat in concediu de boala ( presupusa boala).
Intrebare: care este temeiul de drept in baza caruia functionarul public poate fi concediat?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:21, 11 August 2010
Este ilegala concedierea in timpul concediului medical care suspenda raportul de munca-adica suspenda drepturile si obligatiile ambelor parti;
puteti contesta certificatul de concediu medical, conform legislatiei aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere decizie suspendare a unei decizii de concediere in timpul litigiului cristina69 cristina69 Buna dimineata. Va rog sa ma sfatutiti cu privire la urmatoarea speta Un salariat al unei soietati comerciale a fost disponibilizat ca urmare a desfiintarii ... (vezi toată discuția)
Termen legal pentru concediere individuala cristina69 cristina69 Buna ziua As vrea, daca se poate, sa imi spuneti in cazul in care o firma a efectuat procedura concedierii colective si doreste sa mai efectueze o concediere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va deranjez cu urmatoarea speta: sotul meu este angajatul ... Luiz Marie Luiz Marie Posibila disponibilizare Buna ziua! Va deranjez cu urmatoarea speta: sotul meu este angajatul unei institutii de stat in functia de conducator auto, acum ... (vezi toată discuția)