avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog o parere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog o parere

am nevoie de un sfat....am obtinut certificatul de urbanism pentru constructia unei locuinte si trebuie sa obtin avizul vecinilor.....am reusit sa obtin acest acord, cu exceptia unuia dintre ei.....fata de care este distanta cea mai mare comparativ cu ceilalti vecini. acest vecin imi cere un miliard de lei pentru acord. nu am cum sa ofer aceasta suma. daca vand portiunea de teren dintre noi si am alt vecin? se poate asa ceva pentru a nu-mi mai trebui acordul acestui vecin? multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: huzuneanugina , utilizator 01:28, 3 Octombrie 2007
mi se pare ca vecinul dumneavoastra nu e sanatos nun e posibil sa ceri o asa suma doar pt. a-ti da acordul. nu stiu din ce oras sunteti dar la noi cu banii astia platesti o mare parte din suprafata unui teren de 500 metri aflat in apropierea orasului/ la marginea lui. mai bine vindeti poate gasiti un vecin de buna credinta care isi da acordul. omul ala nu se gandeste ca poate vreodata o sa aiba si el nevoie dee vreo semnatura? sau poate puteti dona aceea parte cuiva din familie ca sa fiti mai sigur ca nu mai intalniti alti vecini nemernici!!!!!!!!!!bafta!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa prea aproape de gard Bergero Bergero Buna ziua, Intentionez sa achizitionez o casa construita in 2010 dar care nu a fost locuita pina in prezent. Proprietarul fiind plecat in strainatate, nu ... (vezi toată discuția)
Dezmembrarea nu respecta puz. adyredro adyredro Buna ziua! Am cumparat un teren in judetul Ilfov si am solicitat si obtiunut de la primarie un certificat de urbanism in care este specificat ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)