avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Delegatia
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Delegatia

buna, as avea si eu o intrebare celor mai experimentati, cand te prezinti in instanta din partea unei persoane juridice sau institutii publice cu Delegatie, ea se stampileaza obligatoriu? Pentru ca nam gasit nicaieri in lege unde sa te oblige acest lucru, sau poate am omis eu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:38, 11 August 2010
nu ar trebui (asta cu stampila e alta gaselnita,,) semnatura ar treb sa fie suficienta,dar instanta o cere- totusi incercati sa convingeti instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca pe o imputernicire avocatiala nu exista semnatura clientului ... p649 p649 Daca pe o imputernicire avocatiala nu exista semnatura clientului dar exista semnatura avocatului, fara stampila acestuia, se poate invoca lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)
Chitantele fara stampila sunt valide simona_82 simona_82 Buna ziua.Cand platesc intretinerea mi se da chitante nestampilate ,chitantele sunt personalizate in stanga sus,intrebarea este sunt valide aceste chitante?Eu ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Va rog ajutati-ma!am urmatoarea situatie:2 ingineri romani in China.Pe ordinul de deplasare firma chineza nu vrea sa isi puna stampila(situatie intalnita si la ... (vezi toată discuția)