lucrez la o institutie publica. cineva a venit azi fara pix, fara hartie. i-am dictat cererea si am solicitat o copie xeros dupa un act. normal ca nu avea. directorul nostru ne-a atras atentia ca nu avem voie sa facem copii xeros la tertii ca urmare a reducerii cheltuielilor. i-am explicat doameni ca nu avem voie sa facem copii xeros din motivele mai sus mentionate. i-am facut totusi copia tocmai pt a nu o pune pe drumuri..dar...doamna mi-a oferit un leu pt copie pe care l-am refuzat..spunand ca noi nu primim bani dar data viitoare sa vina cu copie....doamna probabil s-a simtit jugnita..si s-a plans cuiva sus....care personaj a sunat pe directorul nostru sa ii spuna ca am vorbit citez obraznic.....va dati seama ca e cuv meu impotriva cuv respectivei perosane...cel care a dat telefon nici macar nu a calcat in institutie...ce pot face in acest caz....va multumesc pt raspuns
nu puteti face nimic...este cuvantul dvs. , impotriva cuvantului persoanei. daca sesizeaza comisia de disciplina, obligatia de a demonstra ca i-ati vb tendentios, ramane in sarcina persoanei.:)
v-as spune io cum ar fi trebuit sa va comportati pe fondul "marii" de salariu da o sa ma amendeze CNA-ul. :))
Invatatura de minte.Alta data trimiteti persoana la xerox si nu va incurcati cu facerea de bine....Uite din astfel de intamplari ne invatam sa nu mai fim draguti cu cetateanul.Nu e nici o problema,stati linistit,fiind la prima abatere se trece cu vederea.Era mai grav daca luati banii pentru ca intrati la dare de mita ceeace era grav.