avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... problema politica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

problema politica

lucrez la o institutie publica. cineva a venit azi fara pix, fara hartie. i-am dictat cererea si am solicitat o copie xeros dupa un act. normal ca nu avea. directorul nostru ne-a atras atentia ca nu avem voie sa facem copii xeros la tertii ca urmare a reducerii cheltuielilor. i-am explicat doameni ca nu avem voie sa facem copii xeros din motivele mai sus mentionate. i-am facut totusi copia tocmai pt a nu o pune pe drumuri..dar...doamna mi-a oferit un leu pt copie pe care l-am refuzat..spunand ca noi nu primim bani dar data viitoare sa vina cu copie....doamna probabil s-a simtit jugnita..si s-a plans cuiva sus....care personaj a sunat pe directorul nostru sa ii spuna ca am vorbit citez obraznic.....va dati seama ca e cuv meu impotriva cuv respectivei perosane...cel care a dat telefon nici macar nu a calcat in institutie...ce pot face in acest caz....va multumesc pt raspuns
nu puteti face nimic...este cuvantul dvs. , impotriva cuvantului persoanei. daca sesizeaza comisia de disciplina, obligatia de a demonstra ca i-ati vb tendentios, ramane in sarcina persoanei.:)
v-as spune io cum ar fi trebuit sa va comportati pe fondul "marii" de salariu da o sa ma amendeze CNA-ul. :))
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
mihaicalinescu2005, utilizator
Invatatura de minte.Alta data trimiteti persoana la xerox si nu va incurcati cu facerea de bine....Uite din astfel de intamplari ne invatam sa nu mai fim draguti cu cetateanul.Nu e nici o problema,stati linistit,fiind la prima abatere se trece cu vederea.Era mai grav daca luati banii pentru ca intrati la dare de mita ceeace era grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna decizie?? ce inseamna dispozitie ?? ...exemple....model?? mariakiss mariakiss sun director la o institutie si am mari probleme cu angajatii??care sunt mijloacele scrise de comunicare cu angajatii daca verbal nu ma pot intelege cu ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti ale mamei cristinaser cristinaser Am cunoscut 5 copii,cu varste cuprinse intre3 si 11 ani,a caror tat s-a sinucis,iar mama a plecat in strainatate,de aproximativ o luna.nu i-a lasat in grija ... (vezi toată discuția)
Suntem amenintati cu moartea, viata mea si a oamenilor mei dragi e in pericol carmen b. carmen b. sunt intr-o situatie tampita si nu mai stiu ce si cum sa fac... sunt divortata de trei ani,din urma casniciei de 13 ani rezultand doi copii ce mi-au fost ... (vezi toată discuția)