Daca am contract de vanzare cumparare,masina nu e trecuta inca pe mine doar contractul si am amenzi de parcare,cine le plateste?Si pe langa asta,daca eu nu le platesc,si oricum nu inmatriculez masina pe mine,ma poate obliga sa i le platesc eu prin contractul de vanzare cumparare?
Ce ma intereseaza e sa nu vina la mine sa imi ceara banii pentru amenzi,ca vine el nu e problema,sa nu o poata face legal aia ma intereseaza.Defapt voi lasa si cheile in masina si o inchid.Deci asta e scopul acuma,oamenii nu vor sa ma lase sa o vand,nici sa o inmatriculez,efectiv am dat banii,si ma tem ca vor veni sa o recupereze mai tarziu dupa expirarea contractului (care nu e facut la notar sau inregistrat,e doar de mana) ma intelegeti?Cartea e la el,eu am doar talon si asigurare.Eu vreau sa o fac legal,fara incidente.Dar sa nu imi poata face ceva.Multumesc de ajutor pana acum,daca imi puteti raspunde si la ultima intrebare,este excelent,toata stima.Daca procedez cele mentionate mai sus,se poate face ceva in judecata incat sa ii dea drept de castig?Martori nu sunt,decat contractul (nelegalizat,si care expira).Vreau sa fac procedura cu abandonarea masinii intr-o parcare cu taxa cu toate actele ce le-am primit inclusiv cheile.