avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme amenzi parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme amenzi parcare

Daca am contract de vanzare cumparare,masina nu e trecuta inca pe mine doar contractul si am amenzi de parcare,cine le plateste?Si pe langa asta,daca eu nu le platesc,si oricum nu inmatriculez masina pe mine,ma poate obliga sa i le platesc eu prin contractul de vanzare cumparare?
Cel mai recent răspuns: ContSters162100 , utilizator 21:39, 11 August 2010
Ce ma intereseaza e sa nu vina la mine sa imi ceara banii pentru amenzi,ca vine el nu e problema,sa nu o poata face legal aia ma intereseaza.Defapt voi lasa si cheile in masina si o inchid.Deci asta e scopul acuma,oamenii nu vor sa ma lase sa o vand,nici sa o inmatriculez,efectiv am dat banii,si ma tem ca vor veni sa o recupereze mai tarziu dupa expirarea contractului (care nu e facut la notar sau inregistrat,e doar de mana) ma intelegeti?Cartea e la el,eu am doar talon si asigurare.Eu vreau sa o fac legal,fara incidente.Dar sa nu imi poata face ceva.Multumesc de ajutor pana acum,daca imi puteti raspunde si la ultima intrebare,este excelent,toata stima.Daca procedez cele mentionate mai sus,se poate face ceva in judecata incat sa ii dea drept de castig?Martori nu sunt,decat contractul (nelegalizat,si care expira).Vreau sa fac procedura cu abandonarea masinii intr-o parcare cu taxa cu toate actele ce le-am primit inclusiv cheile.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
ContSters162100, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata a blocului folosita de straini ice_bella20 ice_bella20 Am urmatoarele 2 situatii pentru care va rog sa-mi oferiti sfaturi: 1. Cui ne putem adresa si care-i procedura pentru ridicarea unei masini abandonate in ... (vezi toată discuția)
Caut informatii pentru a solutiona legal urmatoarea problema: ... blunto blunto Caut informatii pentru a solutiona legal urmatoarea problema: Tata logodnicei mele a cumparat o masina care a fost inregistrata pe numele ei. In urma ... (vezi toată discuția)
Buna, am primit in parbriz o invitatie de la politia comunitara ... vedo vedo Buna, am primit in parbriz o invitatie de la Politia Comunitara de a ridica PV de contraventie pt parcare neregulamentara, pe care nu m-am dus sa o ridic. ... (vezi toată discuția)