Incepind din luna noiembrie 2008, m-am inbolnavit de cancer.Am urmat tratamentul de specialitate cu radioterapie 2 luni si jumatate apoi a urmat operatia. Am stat in concediu medical din noiembrie 2008 si pina la 15 martie 2010.Mentionez ca am lucrat intr-o companie pina la data de 1 iulie 2010 cind unitatea a intrat in faliment.M-am angajat la alta unitate cu contract de munca pe o perioada de 3 luni.Am o vechime in munca de 25 ani. Va rog frumos sa-mi spuneti daca beneficiez de somaj si in ce conditii.
Va multumesc frumos.
1. La expirarea perioadei pentru care a fost incheiat, un CIM pe perioada determinata inceteaza de drept (art.56j din Codul muncii.
2. Acest articol din Codul muncii permite sa beneficiati de indemnizatie de somaj daca in ultimele 24 de luni aveti 12 luni cotizate la somaj.
3. Aceste 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Somaj?
alexi
Dupa ce am fost angajata la o firma 5ani ,am plecat la o alta firma,unde am avut contract de munca pe perioada determinata.In aceste conditii beneficiez de ... (vezi toată discuția)