avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale birou traduceri-obligatoriu srl sau ii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

birou traduceri-obligatoriu srl sau ii?

Buna seara,
Am citit subiectele legate de birouri de traduceri, insa am o nelamurire. Poate un traducator autorizat sa deschida un birou, colaborand cu alti traducatori pe baza unor contracte?Daca da, ce forma legala poate sa adopte:srl, II?Intreb pt ca mi s-a spus ca e suficienta inregistrarea la Administratie(fara a face srl sau II), dupa care se pot prelua comenzi de traduceri de la clienti, iar cu colaboratorii se lucreaza pe baza unui contract.
Cum e mai bine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Emina , utilizator 09:17, 12 August 2010
Va multumesc mult :)
Va doresc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala efectuare traduceri alinda2 alinda2 Buna ziua. Posed autorizatia de traducator eliberata de Ministerul Justitiei in anul 2000, insa am lucrat in domeniu doar pe baza de contract de munca (adica ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)