Buna seara,
De ceva timp am o mica problema cu angajatorul meu...se fac anumite schimbari in firma noastra pentru a mai reduce din personal(evident ceea ce se intampla zilnic peste tot...),doar ca eu sunt un pic nelamurita mi s-a cerut sa plec in alt magazin..pur si simplu fara sa fiu consultata daca..e ok sau nu..si pentru mine.
Intrebarea mea de fapt este:in ideea in care voi refuza acest transfer de a pleca.ce mi se poate intampla?pot fi data afara..?eu stiu ca nu tinand cont ca la noi in firma se merge pe modelul"la 3 referate"(de abatere disciplinara)abia apoi ti se poate desface contractul de munca.
Daca exista un contract individual de munca, daca lucrati legal, si in acel act este o clauza prin care angajatorul poate sa dispuna o asemenea masura cand o considera necesara- mai ales in actuala conjuctura economica total nefavorabila- poate, cerand acordul de principiu al angajatolui. Altfel, din motive de criza economica poate sa va disponibilizeze in conditiile prevazute de lege.
Angajare
loredana b
Sunt şofer la distribuţia unei firme care tocmai a fost preluata de către o alta. Administratorul a vrut să ne dăm noi demisia ca să nu ... (vezi toată discuția)