avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer in alt magazin fara acordul angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer in alt magazin fara acordul angajatului

Buna seara,
De ceva timp am o mica problema cu angajatorul meu...se fac anumite schimbari in firma noastra pentru a mai reduce din personal(evident ceea ce se intampla zilnic peste tot...),doar ca eu sunt un pic nelamurita mi s-a cerut sa plec in alt magazin..pur si simplu fara sa fiu consultata daca..e ok sau nu..si pentru mine.
Intrebarea mea de fapt este:in ideea in care voi refuza acest transfer de a pleca.ce mi se poate intampla?pot fi data afara..?eu stiu ca nu tinand cont ca la noi in firma se merge pe modelul"la 3 referate"(de abatere disciplinara)abia apoi ti se poate desface contractul de munca.

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 00:46, 12 August 2010
Daca exista un contract individual de munca, daca lucrati legal, si in acel act este o clauza prin care angajatorul poate sa dispuna o asemenea masura cand o considera necesara- mai ales in actuala conjuctura economica total nefavorabila- poate, cerand acordul de principiu al angajatolui. Altfel, din motive de criza economica poate sa va disponibilizeze in conditiile prevazute de lege.
din pacate un eventual refuz al dvs poate fi un motiv de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare fortata dianacaltan dianacaltan Buna, In aceasta dimineata am fost anuntata de catre angajatorul meu ca voi fii transferata in alta sucursala a companiei pe aceiasi functie dar cu un ... (vezi toată discuția)
Angajare loredana b loredana b Sunt şofer la distribuţia unei firme care tocmai a fost preluata de către o alta. Administratorul a vrut să ne dăm noi demisia ca să nu ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara lavy80 lavy80 Buna ziua , Am nevoie de ajutorul Dvs .Ma aflu intr-o situatie neplacuta si anume : lucrez de cateva luni la o noua firma iar relatiile cu sefa mea nu ... (vezi toată discuția)