avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere asistenta jurid. / scutire taxa timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere asistenta jurid. / scutire taxa timbru

pe rolul instantei de apel, ca urmare a taxei de timbru reclamata ...
depunerea cererii de asistenta juridica (scutire taxa) se face in mai multe exemplare, si pentru comunicare celorlalte parti din proces/dosar sau intr-un singur exemplar, pentru ca e o cerere adresata strict instantei ?
Ulterior -- aceasta cerere se pune in discutia partilor ?? ( sunteti de acord ca partea adversa sa beneficieze de scutire de taxa de timbru ? ) -- sau completul delibereaza (in cam.de cons.) si da raspunsul / solutia ref. cerere ... Se poate / are voie sa se pronunte si pe loc ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: avogaddo , utilizator 23:20, 26 Septembrie 2007
fiind un inscris depus la dosar cred ca partile pot cere termen pentru luare la cunostinta in conditiile in care nu au primit copiile documentelor depuse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxei de timbru judiciar. Bossde_Boss Bossde_Boss Recuperarea taxei de timbru judiciar. Am platit taxa de timbru in termenul legal de 5 zile dar, totodata am depus si cerere de ajutor public judiciar, s-a ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise sake sake Buna ziua! Azi, 24.10.2013 am avut un proces, in care m-am rprezentat singur. La sfarsitul procesului, presedintele completului a spus ca se amana ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa trimit inscrisuri la dosar fara sa ma duc personal in instanta? SeWa SeWa La inceputul lui iunie am proces cu cei de la sectia permise si inmatriculari constanta si trebuie sa mai depun 1 copie dupa refuzul celor de acolo de a-mi ... (vezi toată discuția)