avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare casa nationalizata

am cumparat casa nationalizata acum un an si as dori sa o vand .am dreptul'a nu stiu ca mai exista si un alt mod sub denumirea de vanzare ascu nsa .ce sanse am si cum as putea ma exact
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 17:24, 12 August 2010
vanzare propriu zisa nu veti putea face, dar sunt si alte modalitati.. consultati un notar
timp de 10 ani nu aveti voie sa vindeti,dar urmati sfatul d-lui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am ... Adriana68 Adriana68 Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am procura, sotului meu. Am o casa la tara, cadastru facut, intabulare,, toate actele. Verisorul meu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa vand un amartament pe numele meu de domnisoara iustinav iustinav buna ziua am si eu o problema doresc sa vand un apartament care este pe numele meu de domnisoara si as dori sa stiu daca se poate vinde fara ca sotul meu sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament. buna seara . as dori sa stiu daca pot sa ... dansidana dansidana VANZARE APARTAMENT. Buna seara . As dori sa stiu daca pot sa vand apartamentul propritate personala daca am acordul sotului in scris dat in fata unui notar ... (vezi toată discuția)