Un individ face un anunt la ziar ,iar pe formularul de comanda trece numele si adresa mea numele firmei mele si o semnatura an numele meu ! Drept urmare facturile vin pe numele si adresa mea! Eu lipsind o perioada din tara bine anteles ca totul a ajuns la o firma de recuperare debite. Drept urmare suma a ajuns considerabila. Ce trebuie sa fac pentru a solutiona problema de asa natura ca individul sa fie pedepsit deoarece al cunosc?
Astept un raspuns ! VA MULTUMESC
Plangere la politie pentru infractiunea de fals si uz de fals, cu dovada ca in perioada aparitiei anunturilor nu erati in tara.
Mai puteti demonstra ca din continutul anunturilor, nu reiese un interes al dvs. pentru publicitate.
Buna ziua.am citit cam tot ce era pe aici dar nu reusesc sa ma lamuresc.Sper din suflet ca ma ve.ti putea ajuta.Eu traiesc in Germania iar sotul meu in Romania.De curand am aflat ca mi-a falsificat semnatura si a vandut un local care ne apartinea amandurora.Ce pot face in situatia asta?Multumesc anticipat.
Falsificare semnatura
Medu
Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi.
Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)