avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... falsificarea semnaturii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

falsificarea semnaturii

Un individ face un anunt la ziar ,iar pe formularul de comanda trece numele si adresa mea numele firmei mele si o semnatura an numele meu ! Drept urmare facturile vin pe numele si adresa mea! Eu lipsind o perioada din tara bine anteles ca totul a ajuns la o firma de recuperare debite. Drept urmare suma a ajuns considerabila. Ce trebuie sa fac pentru a solutiona problema de asa natura ca individul sa fie pedepsit deoarece al cunosc?
Astept un raspuns ! VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: jorj_rom1 , utilizator 19:08, 25 Iulie 2011
Plangere la politie pentru infractiunea de fals si uz de fals, cu dovada ca in perioada aparitiei anunturilor nu erati in tara.
Mai puteti demonstra ca din continutul anunturilor, nu reiese un interes al dvs. pentru publicitate.
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
Marcel Mihalache, Avocat
Buna ziua !
Depuneti o plangere penala la politie pentru fals si uz de fals, urmand a va constitui parte civila in procesul penal.
Cu stima !
~ Conținut șters la cerere ~
faceti plangere la politie pt fals si uz de fals.
Buna ziua.am citit cam tot ce era pe aici dar nu reusesc sa ma lamuresc.Sper din suflet ca ma ve.ti putea ajuta.Eu traiesc in Germania iar sotul meu in Romania.De curand am aflat ca mi-a falsificat semnatura si a vandut un local care ne apartinea amandurora.Ce pot face in situatia asta?Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificarea semnaturii si folosirea abuziva a numelui annaly24 annaly24 Sunt Ana Enache și aș dori să vă întreb cum se pedepsește folosirea numelui și falsificarea semnaturii pe niste acte oficiale chiar dacă nu exista ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals dana paraschiv dana paraschiv buna ziua.revin cu o intrebare.daca am un dosar la politie de furt calificat si sa inceput urmarirea penala impotriva autorului si sa dovedit ca sa folosit de ... (vezi toată discuția)