avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord vecini pentru o copertina pentru masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord vecini pentru o copertina pentru masina

Buna ziua,

Locuiesc la o casa cu parter (unde locuim noi) etaj 1 si etaj 2. Pe fiecare etaj locuieste o singura familie. In curte sunt 3 garaje, dar pentru ca ne-am cumparat o masina noua, am vrea ca, langa balconul nostru, sa facem o copertina pentru masina, cu iesire in strada.
Mentionez ca nu am facut iesirea din indiviziue cu privire la teren. Este o intelegere verbala (o cutuma) fiecare isi stie de unde pana unde este partea lui de teren. DAR NIMIC IN ACTE NOTARIALE.
Intrebarea mea, este daca, pe langa acordul Primariei, mai am nevoie si de acordul vecinului de la etajul 1, mai ales ca cel de la etajul 2 e de acord ca noi sa ne facem copertina.
Daca am nevoie de acordul acelei familii, cum sa formulez cererea? Este cumva un formular tip?
Va multumesc anticipat de timpul si raspunsul acordat.
Cel mai recent răspuns: geraldina galdean , utilizator 12:19, 13 August 2010
Aveti nevoie de acordul notarial al tuturor vecinilor, terenul fiind in indiviziune!
Aualeu! NOTARIAL?? ok, dar daca nu doreste, ce ne facem? Exista alta cale legala ca noi sa ne facem acea copertina ?
Va multumesc din suflet....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura iesirii din indiviziune geraldina galdean geraldina galdean Buna ziua! Am o rugaminte. Locuiesc la parterul unui imobil cu doua etaje. Imobilul are in jur un teren aflat in indiviziune. Acum, deoarece vecinii ... (vezi toată discuția)
Plangere facuta de catre un vecin la politia comunitara maud maud Avem in bloc un individ caruia ii face placere sa tot faca plangeri pe la politia comunitara din te miri ce. Un alt vecin, care locuieste la parter si are ... (vezi toată discuția)
Granituire AlinaMitea AlinaMitea O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii. Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)