avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa neterminata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa neterminata

Am incheiat un contract pentru construirea unui apartament finisat standard din 16 triplexuri construite de un neamt in com. Floresti jud. Cluj.Pe 2008 noiembrie aveau obligatia sa predea la cheie dar nici pana in ziua de azi nu este facut exteriorul, drumul , podul de acces peste un parau [pusi doar niste grinzi].Le-am dat in tribulal dar in afara ca am platit 400 lei taxe si deoarece am cerut sa m-mi plateasca chiria pe 2 ani si intirzierea predarii finale mentionate in contract , pe citatie mia venit o suma uriasa pe care sa platesc s-au se inchide dosarul.Mentionez faptul ca firma a intrat in insolventa, mai are rost sa merg mai departe s-au sa las totul si sa-mi termin casa pe banii mei.Va mai citez din contract; Taxele legate de iesirea din indiviziune vor fi suportate astfel; sc as werner srl se obliga sa suporte onorariile expertului pentru efectuarea dezmembrarii, iar clientul promitent se obliga sa suporte restul cheltuielilor. Nici nu vor sa mai auda de asa ceva, am termen cu ei la tribunal in oct. 2o10, am castig de cauza s-au nu.Va multumesc Ana
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 12:18, 13 August 2010
aveti castig de cauza daca platiti taxa de timbru, iar impotriva intrarii in insolventa se poate face opozitie
Atata vreme cat a fost deschisa procedura ... litigiul dvs. ar trebui suspendat ... iar dvs. sa formulati cerere de inscriere in tabel -cnf art.36 din Legea nr.85-... daca mai sunteti in termen.
Daca se suspenda ... nu mai platiti taxa de timbru care v-a fost solicitata.
eu va sugerez sa va angajati un avocat. e tare complicata procedura jucidiara in domeniul insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - refuzul angajatorului de a plati salariile restante vio_violet vio_violet Buna seara, Supun atentiei dvs urmatorul subiect: - Am lucrat la o firma aprox. timp 3 luni - La angajare nu mi s-a luat cartea de munca - In contractul de ... (vezi toată discuția)
Regionalizarea româniei - intre proiect si realitate si superbaronii eliasav eliasav Atat in guvernarea Boc cat si in prezent se fac promisiuni ca \\\\\\\\"va curge lapte si miere\\\\\\\\" - adica vor curge rauri, rauri de euro si dolari pe ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj daca este doar autorizatie de constructie zeita_zeita zeita_zeita buna seara, Urmeaza sa dau divort si am niste nelamuriri in legatura cu divortul si partajul dupa ce voi face cererea de divort, este bine sa ma mut de la ... (vezi toată discuția)