avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog frumos explicatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog frumos explicatii

intr..un dosar fond funciar,anulare titlu a aparut pe internet drept solutie respins recursul ca nefondat.cu opinie separata in sensul admiterii recursului.pina primesc textul sentintei doresc sa cunosc de principiu ce poate sa insemne CU OPINIE SEPARATA IN SENSUL ADMITERII RECURSULUI.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:42, 13 August 2010
adica unul din cei trei judecatori ce au alcatuit completul de recurs a considerat ca e de preferat sa fie admis recursul pentru motivele ce le va invoca in decizie
in cazul solutiei din speta dvs opinia separata a unuia din judecator inseamna ca acel magistrat a opinat pt admiterea recursului. v-ar fi de folos opinia acestuia in promovarea unei cai extraordinare de atac.
athe a scris:

v-ar fi de folos opinia acestuia in promovarea unei cai extraordinare de atac.

In ce temei legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie cedo panturu_nelu panturu_nelu As dori si eu o lamurire daca se poate.Vreau sa fac o plangere impotriva statului roman la CEDO.Am fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brasov la 3 ani ... (vezi toată discuția)
Recurs in interesul legii stelian67 stelian67 catre cine se promoveaza recursul in interesul legii? Am o judecatoare la Tribunalul Maramures care cind nu are ce face si trebuie sa-mi admita cererile imi ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)