Nu inteleg cum vor fi recalculate pensiile militarilor in conditiile in care, dupa anul 1990 nu exista o evidenta clara si oficiala a salariilor medii pe economie. Ca sa nu mai vorbim de salariile medii din aremata, politie servicii speciale. Rog reprezentantii Ministerului Muncii...., MAN, MAI sa faca publice listele cu aceste venituri in perioada 1990-2010. Daca nu au asemenea evidente, intiativa guvernului si elaborarea actelor notrmative in domeniu le putem cionsidera abuzuri grave la adresa pensionarilor militari.
Oricum este un abuz aceasta decizie de recalculare a pensiilor din sistemul militar care ne umple de revolta si umilinta. Pentru cadrele active nu s-a luat masura de a contribui la fondul de pensii ca angajatii din domeniul civil, dar li s-a promis ca se va considera ca au contribuit normal la acest fond. Tot asa am avut si noi pensionarii in perioada cat am lucrat ,intelegerea ca ni se retine o cota din drepturile cuvenite la contributia la fondul de pensii si acum, cand am devenit pensionari nu se mai respecta aceasta intelegere. Din nou nedreptati si partinitate in aplicarea aceleiasi legi.
Gasiti salariile medii lunare pe economie in perioada 1934-2010, utilizate pentru calculul punctajului mediu anual, pe prima pagina a acestui forum. Acesati link-ul de mai jos.