avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa judiciara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa judiciara

As dori sa stiu care este taxa de timbru pentru o actiune in instanta privind o contestatie la tabelul preliminar al creditorilor. va multumesc anticipat.
120 lei.
multumesc. inseamna ca pentru contestatia la tabelul creditorilor se achita aceiasi taxa de timbru ca si pentru cerera de admitere a creantei.
Pe procedura insolventei taxa de timbru este de 120 lei pentru orice cerere depusa la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie aparuta in tabelul final de create dar platita tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In calitate de debitor am cerut intrarea in proced simplificata de insolv si faliment, instanta a acordat termen de definitivare a ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru inscriere la masa credala nico_mirea nico_mirea O societate comerciala cere deschiderea procedurii de insolventa fata de un debitor la data de 28.04.2010. Intra, la randul ei in insolventa, in procedura ... (vezi toată discuția)
Mai am vreo sansa?sa mai platesc taxe de timbru? bge bge T Subsemnata , lichidator judiciar desemnat în dosarul cu numărul de mai sus, referitor la Cererea de repunere in termen si Cererea de ... (vezi toată discuția)