avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Proces penal in care s-a dispus achitarea si admiterea ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Proces penal in care s-a dispus achitarea si admiterea la inm

Daca am avut pe rol un proces penal in strainatate si s-a dispus achitarea intrucat nu mi s-a dovedit vinovatia are vreun rost sa ma gandesc la INM? sau mai bine imi caut o alta profesie?:sorry:
Cel mai recent răspuns: blue ray , utilizator 23:37, 16 August 2010
De ce sa nu va ganditi si la INM?
Nu aveti cazier, sunteti admisibila.
nu am cazier...
dar cum ramane cu datele rezultate din evidenta organelor judiciare si buna reputatie?
Daca ati fost achitata inseamna ca aveti buna-reputatie:)
Nu?
deci nu sunt sanse sa fiu respinsa pentru acest motiv?
ooo .. si mersi de raspunsuri. Multumita tie s-ar putea sa dorm ceva mai linistita la noapte:console:
Acu' depinde...
De exemplu, o achitare pe 10 b^1 Cpp cam afecteaza reputatia. Depinde de situatia concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar valenttyna valenttyna buna ziua!am urmarit topicul privitor la cazierul judiciar, insa nu am obtinut suficiente raspunsuri la intrebarile pe care mi le puneam.in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Admiterea in magistratura si buna reputatie wildrainbow wildrainbow Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Am fost salariata unei societati de la care am avut imputernicire sa semnez in numele si pentru societate diferite ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept , admitere in magistratura danutzlucy@yahoo.com danutzlucy@yahoo.com As vrea sa stiu daca o condamnare de sase luni cu suspendare cu o perioada de proba de doi ani si sase luni pentru o infractiune economica, primita in urma cu ... (vezi toată discuția)