avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... placa de la etajul 4
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

placa de la etajul 4

Buna.stau la etajul 4 si m-ar interesa a cui este placa de la balcon.Tin sa mentionez ca blocul este mansardat cei care a facut mansarda nu au facut acoperis la placa balconului fapt pt care imi ploua inauntru.Vrem sa facem acoperis la balcon din banii asociatiei (bine bani in fondul de reparatii nu sunt
0dar mar interesa a cui este placa pt k sunt fel si fel de discutii in privinta placii.astept raspuns
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:38, 13 August 2010
Cine e proprietarul mansardei? Acela trebuie sa se ocupe de reparatia placii de deasupra balcoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? m_dobran m_dobran Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? a) asociatiei de proprietari b) ... (vezi toată discuția)