avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi in timpul concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi in timpul concediu de odihna

In CIM am prevazut printre altele si autoturism de serviciu.
Intrebare: Pot folosi acest autoturism in perioada de Concediu de odihna?
Acest autoturism nu este prevazut sa stea la sediul firmei si nici sa-l poata folosi altcineva este destinat prin Contractul Individual de Munca mie.
Problema este de a folosi acest autoturism in CO cu cheltuielile suportate de mine nu de companie.
In CIM este prevazut si telefonul de Serviciu. Ce sa fac sa predau acest telefon pe perioada CO?
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
Ion Tudose, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 18:44, 13 August 2010
Depinde cum suna clauza respectiva;
Dupa cum ai scris tu -autoturism de serviciu-este pt serviciu,nu pt concediul de odihna,
Poti cere lamuriri de la patronat-sunt situatii in care sunt de acord sa se foloseasca autoturismele si in CO .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor urgent elenajaad elenajaad Ma aflu in CO si mai am de efectuat inca 2 saptamani. Am primit o somatie de la soc unde lucrez sa restitui autoturismul, laptopul si telefonul \"in prima zi ... (vezi toată discuția)
Contract angajat - angajator luiza2023 luiza2023 Buna ziua, Considerati ca este posibila ( legala) incheierea unui contract/conventie intre angajator si angajat conform caruia angajatul sa foloseasca un ... (vezi toată discuția)
Speta abuz de incredere ionutradu84 ionutradu84 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la aceasta intrebare pentru ca am consultat mai multi avocati si raspunsurile au fost distincte.. In urma cu 2 ... (vezi toată discuția)