... trebuie sa mergeti la un notar, in raza ultimului domicililiu al defunctului si dati o declaratie de acceptare a succesiunii, inainte de trecerea termenului de optiune succesorala, adica 6 luni.
e posibil sa fie dezbatuta succesiunea fara dvs daca sora dvs vitrega nu cunoaste domiciliile dvs ...
... Daca stati in pasivitate si se adreseaza instantei de judecata puteti fi obligata la plata cheltuielilor de judecata daca reclamantul solicita obligarea dvs. la plata acestora.
Adica ati avea de platit niste bani
legally a scris:
... trebuie sa mergeti la un notar, in raza ultimului domicililiu al defunctului si dati o declaratie de acceptare a succesiunii, inainte de trecerea termenului de optiune succesorala, adica 6 luni.
Este nevoie de asa ceva ??? Trebuie sa ma deplasez eu sa cheltui niste bani ca sa merg la un notar de pe raza ultimului domiciliu etc ??? Pentru ce sa ma cheltui eu daca oricum nu vreau nimic de la el ???
athe a scris:
e posibil sa fie dezbatuta succesiunea fara dvs daca sora dvs vitrega nu cunoaste domiciliile dvs ...
Daca ce spuneti dvs e corect atunci nu au decat sa se bata ceilalti pentru ce-o avea deoarece eu si sora mea nu vrem nimic.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
... Daca stati in pasivitate si se adreseaza instantei de judecata puteti fi obligata la plata cheltuielilor de judecata daca reclamantul solicita obligarea dvs. la plata acestora.
Adica ati avea de platit niste bani
Dvs. sustineti faptul ca ma poate chema sora vitrega sa platesc cheltuieli de judecata ??? Pentru ce din moment ca nu beneficiez si nu vreau nimic de la el.
PS. Daca nu deschide nimeni succesiunea, ce se intampla cu bunurile ? Si cum se poate face succesiunea fara toti descendentii ? Cine decide faptul ca cei absenti pierd drepturile, poate nici nu au fost anuntati ... e corect ?
~ final discuție ~