avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,

Acum 2 zile am semnat un contract cu o firma si urmeaza sa incep serviciul pe data de 01.09.2010 la aceasta firma, este vorba de o pozitie sub studiile mele .
Intre timp am gasit o oferta mai buna si este si la nivelul studiilor mele. Cu cea de-a doua firma sunt momentan in negocieri ( destul de avansate ). Intrebarea mea este:daca imi va conveni oferta celei de a doua firme, cum pot incheia contractul cu prima, tinand cont ca nu v-oi lucra nici macar o zi la dumnealor?

Va multumesc anticipat,
Mihaela
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:33, 14 August 2010
1. Ar fi frumos sa-i anuntati si sale spuneti ca nu mai doriti sa lucrati la ei.
2. Faceti si o cerere in care solicitati incetarea CIM cu aceeasi data cu care a fost incheiat (01.09.2010).
3. Daca nu se rezolva, lipsiti nemotivat (nu va prezentati la serviciu) si o sa va concedieze pentru absente nemotivate.
4. Dar fiti atenta sa nu fugiti dupa doi iepuri... ca nu prindeti niciunul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 absente nemotivate - desfacere c.i.m. andrei_coma andrei_coma Un amic a lipsit de la locul de munca deoarece a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plece lipsind nemotivat 3 zile. Nu a anuntat pe nimeni pt ca era nou ... (vezi toată discuția)
Ccc RamonaI RamonaI Buna ziua am si eu o problema...momentan sunt in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani, aceasta perioada ar inceta in februarie 2014....in ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara -- absente nemotivate. GelluNaum GelluNaum Va salut, Va prezint situatia mea ciudata: Sunt angajat la firma X, firma mare (>4000 angajati) pe post de programator. Sunt angajat la firma asta de ... (vezi toată discuția)