avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere atac

Buna ziua.Mama mea si cu bunicul au incheiat acum 7 ani la notar un contract prin care mama se obliga sa l intretina pentru ca bunicul avea pensie foarte mica si nu se mai descurca singur.Mama a avut grija de el platea cheltuielile apartamentului spalat mancare curatenie etc.Acum o luna bunicul s-a stins mama suportand toate cheltuielile.Acum sora mamei vrea parte din casa.Poate avea sanse de castig daca facturile sunt pe numele bunicului ?am inteles ca nu conteaza atata timp cat contractul e valabil intre parti doar.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:35, 14 August 2010
nu are nicio sansa sora mamei dvs sa castige in instanta.proprietara e exclusiv mama dvs!
~ Conținut șters la cerere ~
da e specificat ca ii ramane mamei in schimbul intretinerii.
Sora mamei nu are nici o sansa.
Parerile sunt impartite pe forum, dar a mea este cea teoretica, precum ca intretinerea e un contract intuitu personae, nu poate fi solicitata rezolutiunea/rezilierea decat de catre una dintre parti. Nu are cine ataca, chiar daca incearca sora mamei nu are sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere ContSters292785 ContSters292785 Buna ziua! Am un contract de intretinere cu mama mea care traieste.In contract se stipuleaza ca eu sa ii asigur cele necesare traiului: mancare , haine ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere plescaramona plescaramona detin un contract de intretinere incheiat intre mine si bunicii mei in anul 2003 vreau sa mentionez ca in momentul incheierii contractului bunicii au mentionat ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere adypompy adypompy contractul de intretinere poate fi atacat in instanta? si daca da care sunt caile de atac? (vezi toată discuția)