cazul meu l-am expus,accident rutier cu victima!intre timp au trecut 2,5 luni,politistul care se ocupa de caz a fost in concediu,cele 2 luni in care victima poate sa depuna plangere s-au scurs,nu mi-am luat dovada de circulatie in ideea sa-mi ispasesc pedeapsa,n-am nici-o informatie despre caz,acasa n-am primit nimic,nu stiu ce sa fac!
buna seara,acum s-au facut 7 luni de cand astept rezolutia de la parchet,cum as putea urgenta?mentionez ca am circulat cu dovada 4 luni dar serviciul e de asa natura incat nu-mi pot pierde 2 zile pe luna pt cerere dovada si dovada propriu zisa de la udriste?multumesc anticipat!
Interesati-va unde anume exact se afla dosarul, la politie sau la parchet si formulati o cerere pe nr. de dosar pe care il aveti pentru comunicarea stadiului dosarului.
va multumesc pt raspuns,dosarul se afla la parchet si stiu ca este in curs de cercetare cam de o luna,am intrebat de fiecare data cand am ajuns acolo pt cerere dovada,mai multe informatii nu am primit!mai este cazul sa fac cerere ?exista formulare tip sau ...nu?multumesc anticipat!
Nu exista formulare tipizate, este o cerere scrisa de dvs. in care solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului.
Cererea se depune la procurorul de serviciu in dublu exemplar, un exemplar ramane acolo, iar pe un exemplar primiti viza depunerii si ramane la dvs.
Accident rutier
Mariws89
buna ziua ...vreau sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru daca se poate ...
la inceputul lunii am fost implicat intrun accident rutier in care a fost ... (vezi toată discuția)