Am un teren mostenire sintem 4 persoane pe acel teren intabulat in 2006. Vecinul din stinga acum vrea sa intabule si el terenul lui , ma sunat ca eu am intrat pe terenul lui cu 3 m dar eu am intabulat doar suprafatia care o am in titlu , vecinul din dreapta nici el nu este intabulat iar vecinul din stinga imi cere sa mergem sa dam o declaratie cum sintem de acord sa mutam terenul in dreapta ca lui sa iasa cei 1000mp. Eu refuz pentru ca, daca mut terenul in dreapta intru in terenul celuilalt vecin si el cind intabula o sa am cu el probleme. Ma tot suna la telefon si ma amenintia ca ma da in tribunal , iar zilele trecute unul dintre a primit de la un notar sa se prezinte si sa semneze ca este de acord cu mutarea terenului 3m daca nu va fii dat in judecata si va trebuii sa plateasca celtuielile de judecata.Cine trebuie sa rezolve aceasta problema , nu cadastrul? daca sintem 4 mostenitor se acepta semnatura unu singur mostenitor?
Intabulare
luminutza
Buna
Am cumparat in 2003 o casa care a fost intabulata si inscrisa in Cartea funciara, pe numele meu si al sotului.
In 2006 s-au facut niste lucrari de ... (vezi toată discuția)