avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din diviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din diviziune

Am un teren impreuna cu alte doua persoane. Vrem sa iesim din diviziune si sa impartim terenul. Va rog daca ma puteti ajuta cu sfaturi. Ce trebuie sa facem ca sa demaram procedurile si cam cat ne-ar costa cadastrul si notarul. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 12:21, 29 Septembrie 2010
D-voastra doriti o iesire din indiviziune amiabila, la notar; este nevoie de o expertiza , de o lotizare a terenului in 3 parti corespunzator cotelor ptr. ca notarul sa poata incheia un inscris.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din diviziune in urma succesiunii lady1709 lady1709 Buna ziua, In urma succesiunii dupa moartea tatalui si odata cu renuntarea mamei la partea ei in favoarea copiilor, au rezultat 2 cetificate de mostenitor, ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune gib gib Buna ziua Am o situatie privind iesirea din indiviziune pentru un teren aflat in proprietatea comuna cu vecinii. Terenul se afla in Cluj-Napoca si are o ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor nu e suficient ? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Am Certificat de Mostenitor obtinut in urma succesiunii dupa decesul tatalui meu. Acum fratii tatalui( unchii mei) vor sa mergem la tribunal sa ... (vezi toată discuția)