avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil dupa implinirea varstei de doi ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil dupa implinirea varstei de doi ani

Buna. Spuneti-mi, va rog, dupa ce copilul implineste 2 ani trebuie depuse din nou actele pentru alocatia de stat sau primeste in continuare doar ca diminuata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 14:01, 15 August 2010
primeste in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii crysstyle crysstyle Am un copil in varsta de 2 ani ,am primit indemnizatia de crestere copil,vreau sa stiu cand pot primi alocatia de stat.Ce acte imi trebuie pt. a primi ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil 2 anisori chirea chirea Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii cu pribire la alocatia copilului , luna aceasta pe 24 copilul meu inplineste 2 anusori ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii peste 2 ani monik22 monik22 am un copil care a implinit 2 ani in octombrie si unul de 5 luni. am depus actele pentru indemnizatia celui de-al doilea copil. as vrea sa stiu cum se ... (vezi toată discuția)