avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia de stat pentru copii peste 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia de stat pentru copii peste 2 ani

am un copil care a implinit 2 ani in octombrie si unul de 5 luni. am depus actele pentru indemnizatia celui de-al doilea copil. as vrea sa stiu cum se procedeaza pentru alocatia primului copil.dupa 2 ani. se depun din nou acte sau se da alocatie doar pentru un copil?
va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
monik22, utilizator
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 15:56, 17 Noiembrie 2010
In momentul in care primul copil implineste 2 ani, primeste automat, fara alte acte, in acelasi cont in care primea pana atunci si alocatia de 200 lei (sau prin mandat) alocatia de 43 lei, fara sa mai faceti dvs ceva, indiferent daca sunteti sau nu in CIC cu al doilea copil. Astfel, veti primi indemnizatia pentru al doilea copil, alocatia celui de-al doilea copil de 200 lei si alocatia primului copil de 43 lei (sau 42 - nu mai stiu exact - scuze).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea dupa cim M_13 M_13 :-/ Cand se termina concediul de ingrijire copil? La data in care implineste copilul 2 ani sau la data in care a fost suspendat contractul de munca? Am fost ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii crysstyle crysstyle Am un copil in varsta de 2 ani ,am primit indemnizatia de crestere copil,vreau sa stiu cand pot primi alocatia de stat.Ce acte imi trebuie pt. a primi ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)