avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat dureaza pana aflu un raspuns pentru un dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat dureaza pana aflu un raspuns pentru un dosar penal?

Buna ziua. Cazul meu a mai fost expus aici pe forum. Acum mai am o nelamurire. Prin luna febroarie am fost chemat la DIICOT Prahova eu fiind din Buzau in calitate de invinuit , daca imi aduc bine aminte. Acolo am dat o declaratie. De atunci insa nu am mai aflat nici o veste despre ceea ce s-a mai intamplat. Cam cat poate dura ancheta? Ma pot interesa undeva despre cum decurge ancheta?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 17:12, 15 August 2010
Cercetarile pot dura , in functie de complexitatea cauzei .
Procurorul de caz emite ordonanta in cazul in care veti fi scos de sub urmarire penala sau in caz de incetare a urmaririi penale , ordonanta ce vi se comunica la domiciliu .
In cazul in care veti fi trimis in judecata , veti fi citat la DIICOT Prahova ptr a vi se va prezenta materialul de urmarire penala , urmand a se intocmi rechizitoriul , act prin care se dispune sesizarea instantei competente si trimiterea dvs in judecata .

Momentan , puteti adresa o cerere scrisa Parchetului de pe langa ICCJ - DIICOT Prahova ptr a va comunica stadiul procesual al dosarului dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal –rechizitoriu si urmari proces_ro proces_ro Sunt reclamant intr-un dosar penal, care este inca la politie de un an. Ofiterul care face cercetarile mi-a spus ca dosarul va fi curand inaintat la parchet. ... (vezi toată discuția)
Prezentarea materialului pentru trimiterea in judecata galaxy10 galaxy10 Mi-as dori foarte mult sa stiu care ar fi termenul limita la prezentarea materialului de catre procuratura in cazul legii speciale 365/2002?Exista cumva un ... (vezi toată discuția)
Proceduri dosar penal ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Mi s-a deschis acum 1 an o urmarire penala pe Legea 161/2003, Art 42 (3). Acum 2 luni mi s-a suplimentat urmarirea penala si ptr violare de ... (vezi toată discuția)