avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 010

Buna seara,

O firma nou infiintata trebuie sa mai depuna declaratia 010 sau acesata se transmite de la Reg Comertului? Am fost sa iau certificatul de inreg, in scopuri de TVA de la administratia financiara si mi s-a spus ca nu este necesar sa depun 010, insa eu nu sunt sigura...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 22:28, 18 August 2010
.reciproc

reciproc = anterior sau posterior ?:))
:D la conta ...privesc totul cu echivalenta ...reciprocitate ...un lucru legat de altul...scuze si graba ...tot ce intra trebuie sa aiba si un rezultat ..sa se inteleaga mai bine ...faci o declaratie , o intrare , o informare ...trebuie sa aiba undeva un corespondent...intrare-iesire..declari ca intra ..tre sa si iasa odata ..sau nu ...
scuze ..eu incepatoare ..nu ma pot compara cu dumneavostra
cu respect , fara ironie =D>...si pe mine ma amuza de ce pot sa dau afara ...
sper sa ajute cu ceva si pe altii

orice lucru trebuie sa aiba legatura cu un altul
=D>ne mai amuzam....sa ma auzi pe mine !:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector fiscal IrinaMona IrinaMona Buna ziua. Am o nelamurire. Daca o firma nou infiintata are ROI mai trebuie sa depuna vector fiscal? (vezi toată discuția)
Vector fiscal dan2007 dan2007 Am sunat la asistenta contribuabili, am dat datele despre firma si mi-au spus ca trebuie sa depun declaratia 010 si ca am intarziat cu depunerea declaratiei. ... (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la macro Cornel D Cornel D Buna ziua, Am o firma care este suspendata prin ordin judecatoresc din 2008 si am continuat sa depun declaratiile 100.300 .Acum am mai depus si 094 insa am ... (vezi toată discuția)