avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale TRECERE DE LA MICRO LA MACRO
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

TRECERE DE LA MICRO LA MACRO

Buna ziua,
Am o firma care este suspendata prin ordin judecatoresc din 2008 si am continuat sa depun declaratiile 100.300 .Acum am mai depus si 094 insa am auzit ca trebuie depusa si declaratia 010 pana pe 30ian 2010 in care sa se specifice...pt ce se opteaza..."pt 3% impozit pe venit sau 16% impozit pe profit"???Firma asta unde as putea sa o incadrez??
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 22:23, 28 Ianuarie 2010
Cornel D a scris:

Buna ziua,
Am o firma care este suspendata prin ordin judecatoresc din 2008 si am continuat sa depun declaratiile 100.300 .Acum am mai depus si 094 insa am auzit ca trebuie depusa si declaratia 010 pana pe 30ian 2010 in care sa se specifice...pt ce se opteaza..."pt 3% impozit pe venit sau 16% impozit pe profit"???Firma asta unde as putea sa o incadrez??
Multumesc anticipat

De la 01.01.2010 nu mai exista impozitul pe venitul microintreprinderilor. MF a anuntat astazi ca mentiunea de schimbare a vectorului fiscal de la impozit pe microintreprindere la impozit pe profit ce ar fi trebuit facuta prin formularul 010 nu mai trebuie transmisa catre administratiile financiare, acest lucru se va face automat de catre dumnealor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 microintreprinderi MaryP MaryP Buna ziua, Ma intereseaza daca stiti daca trebuie depusa declaratia 010 pentru microintreprinderi pana la data de 31 ianuarie pentru faptul ca din anul 2010 ... (vezi toată discuția)
Formularul 010 - se depune sau nu ? Bonutzu Bonutzu :sorry: ce se intimpla cu 010 - se depune sau nu ? unele ad-tii financiare nu-l primesc a aparut vreo circulara interna la anaf in legatura cu acest lucru ... (vezi toată discuția)
Mai indeplinesc conditiile pt micro ? ContSters109653 ContSters109653 Am avut calitatea de micro ( imp.3% ) pana la data de 31.07.2009 , data la care am depus 010 vector fiscal , pentru scoatere din evidenta salarii . ... (vezi toată discuția)