avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declaratie 010 microintreprinderi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declaratie 010 microintreprinderi

Buna ziua,

Ma intereseaza daca stiti daca trebuie depusa declaratia 010 pentru microintreprinderi pana la data de 31 ianuarie pentru faptul ca din anul 2010 nu vom mai plati impozit pe venit, ci impozit pe profit.
Nu am inteles daca se face prin efectul legii sau trebuie depusa declaratia de fiecare contribuabil in parte.
Mentionez ca am depus declaratia 094 pentru cifra de afaceri si nu am alte modificari.
As aprecia un raspuns urgent din partea celor care sunt in aceeasi situatie, stiu care este textul de lege aplicabil si au fost la administratie zilele acestea.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: camilutza , utilizator 21:54, 23 Martie 2010
vectorul 010 trebuie depus pentru fiecare firma micro in parte la administratie fara timbru fiscal
nu se face trecerea automata de catre administratie
Multumesc pentru raspuns.
Am vazut ca astazi la pranz a dat ANAF un comunicat si se va face automat pentru toate firmele inregistrate ca microintreprinderi.
trecerea de la venitul micro la impozitul de profit de face automat de catre anaf pt toate firmele microintreprinderi:D
Buna,
vreau sa intreb si eu ceva: conduc evidenta contab. la o microintreprindere. Mentionez ca nu este platitoare de tva. Trebuie sa depun declaratia 094 pentru anul trecut 2009 ? Mi-a spus cineva ca daca firma nu este impozabila nu trebuie sa depun aceasta declaratie.Multumesc pt.raspuns anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la micro la macro Cornel D Cornel D Buna ziua, Am o firma care este suspendata prin ordin judecatoresc din 2008 si am continuat sa depun declaratiile 100.300 .Acum am mai depus si 094 insa am ... (vezi toată discuția)
Impozit profit si micro alice53 alice53 buna ziiua, am inteles din mesajele de aici cu privire la imp profit, il declar si platesc pt trim 4 2012 pana la 25.03.2013... corect? dar ce n-am inteles ... (vezi toată discuția)
Formularul 010 - se depune sau nu ? Bonutzu Bonutzu :sorry: ce se intimpla cu 010 - se depune sau nu ? unele ad-tii financiare nu-l primesc a aparut vreo circulara interna la anaf in legatura cu acest lucru ... (vezi toată discuția)