avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daca stie cineva!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daca stie cineva!

am si eu o intrebara in urma cu aproape 1 an de zile s-au facut arestari la mine in familie am fost implicata si eu este vorba de trafic de persoane arestarile sau facut doar pe comvorbiri telefonice eu eram plecata din tara la care mi s-a dat un mandat european si mi s-a pus sechestru pe masina fara sa fiu la domiciliu i fara sa stiu de acesta arestare ?au facut un abuz am 23 de ani cat timp trebuie sa stau plecata din tara ca sa mi se prescrie acest mandat mandatul este doar de 10 zile...nu sunt condamnata pentru ca nu m-am sustras si eu nu am nici un prejudiciu pe numele meu pot spune maxim 3000 de euro
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:01, 23 August 2010
avocati la noi in romania nu au putere cum au in europa nu prea sunt luati in seama asa cum ar trebuii avocatul mi-a zis sa nu ma predau ca sunt sanse 3 la suta ptr ca este un dosar prelucrat si mi-a spus daca fratele tau nu scapa care este aceeasi chestie sau celalalt baiat care a fenit fata si a declarat ca este amanta lui si ca nu a produs pentru el cum as scapa eu
athe a scris:

daca stiti ca sunteti nevinovata de ce nu va intoarceti in tara sa va probati nevinovatia?

Daca se intoarce in tara o aresteaza.
Poate sa isi angajeze avocat si sa se intereseze despre ce e vorba.
In astfel de cazuri se pot emite mandate de arestare destul de usor...
aveti nota 100 de la mine e usor sa spuna anumite persoane sa vin sa im probez nevinovatia .eu stiu ca dosarul este instrumentat de anchetator si de procuror ,am 23 de ani styu ca am fost intr-un cerc periculos dar mi-au dat mandatul inainte sa im dea mandatul mi s-a pus sechestru pe masina fara sa fiu acasa si fara sa am vreo acuzatie convorbire telefonica si 2 martori anonimii care spun ca au auzit in tren o conversatie ...si victimele nu au declaratie eu stiu ca ele sunt dar cum poate sa il condamne pe fratele meu pentru trafic si eu am mandat european de 10 zile in acelasi dosar........si le citeaza fratele meu sa vina la proces ca sa spuna si nu vin este arestat de 10 luni legea este oribila in romania !sincer magarii in dosare ca sa poata domnul comandant sa isi mai ridice gradul si sa ia o marire de salariu pe criza asta
Da, in astfel de cazuri pot fi condamnate si persoane nevinovate.
Problema este ca trebuie sa va aparati de la distanta deocamdata si din cauza mandatului nu puteti veni in tara.
Pana sa va dovedti nevinovatia sau lipsa de temeinicie a acuzatiei ati sta arestata...
Depinde si cate probe exista in total...
Am intalnit situatii in astfel de cazuri in care si avocatii au fost pusi sub acuzare...
Dupa parerea mea ar trebui cumva rezolvata problema cu mandatul si apoi sa va prezentati la audiere si confruntari insotita de avocat pentru a va apara.
si cum pot rezolva problema cu mandatul?ce trebuie sa fac nu pot fii condamnata in lipsa am fost informata ca nu pot fii condamnata ?dar vreau sa va intreb cum au pus ei sechestru pe masina daca nu aveam mandatul european si nici nu au avut cum sa im aduca la cunostinta?

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori katy_katalina89 katy_katalina89 Buna ziua!am si eu o intrebare:daca o persoana minora intretine raporturi sexuale cu alta persoana minora poate fi acuzat de viol???raportul a fost intretinut ... (vezi toată discuția)
Este vorba de un abuzz???!!!! sau ce este ?!!!??!?!? anamaria31 anamaria31 am si eu o intrebare : un amic de al meu este urmarit general de aproape 1 an si 6 luni nu este de gasit ..nu se stie nimik de el ....au fost facute arestari ... (vezi toată discuția)