avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... descoperire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

descoperire

la fosta firma unde am lucrat pana in iunie am avut un card la banca x la care am avut o descoperire de 1800 lei din 2006. Din cate stiu eu se oprea in fiecare luna o suma ptr acoperire. Acum , la noua firma unde lucrez banii nu se vireaza pe card. Intrebarea mea este daca pot face o cumparare in rate a unui obiect in val de cca 1500? Mentionez ca nu am primit nici o "hartie" de la banca x prin care sa ma anunte ceva.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:55, 16 August 2010
Mergeti la banca unde vi se vor da lamuriri despre contul Dv. Numai banca va poate spune daca si cat mai aveti de achitat la descoperire.
Si in general tineti legatura cu banca, sa vi se dea extras de cont in fiecare luna, pentru a sti exact situatia contului si pe ce va bazati.

E bine sa ne controlam conturile lunar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de salariu fara semnatura titularului - ce se poate face? Ro_land Ro_land Ma trezesc peste noapte cu un extras de cont de la banca X pentru un cont de card de care nu stiu nimic. Este primul extras de cont de acest fel primit si care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie : O persoana avea un card de salar cu o limita de credit atasata – 870 lei. Din ... (vezi toată discuția)
Problema credit restant dors dors Am urmatoarea problema: am avut un descoperit de card facut printr-un fel de parteneriat intre firma la care lucram si o banca, X. Au tecut 5-6 ani de atunci ... (vezi toată discuția)