avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgentarea procesului de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgentarea procesului de divort

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca pronuntarea unui divort prin acord poate fi urgentata si in ce conditii.
Actele de divort au fost inaintate pe data de 22.06.2010 si termenul a fost stabilit pe 17.11.2010.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 11:58, 16 August 2010
Solicitati instantei de judecata,prin cerere scrisa preschimbarea termenului de judecata la o data mai convenabila,avand in vedere ca este acordul ambilor soti.
Multumesc pentru mesaj.

As vrea sa va mai intreb, daca cererea de urgentare trebuie justificata? De exemplu, daca unul dintre soti vrea sa se recasatoreasca.
Da ,este normal a se justifica astfel.
faceti o cerere de preschimbare de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort acord comun- termen+ vacanta judecatoreasca bllonddy bllonddy Buna ziua. Eu si sotul meu am decis sa divortam prin acord comun. Nu avem copii si nici bunuri comune. Am si eu 2 intrebari: 1. Avem de gand sa depunem ... (vezi toată discuția)
Infatisare la proces de divort amiabil cblanaionita cblanaionita Ma numesc Cristian si am termen de judecata in 28.09.2009. ,atat eu cat si sotia avand calitatea de petenti S-ar putea sa trebuiasca sa plec urgent in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen de judecata York York Pe data de 23 aprilie am depus la Judecatorie cererea de divort prin acordul partilor. Deoarece termenul de judecata ce ne-a fost alocat este foarte indepartat ... (vezi toată discuția)