avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare apostila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare apostila

Buna ziua, nu sunt sigura daca am ales rubrica corecta...
Pentru Statele Unite, documentele traduse si legalizate : diploma universitate, certificat de nastere, trebuie apostilate?
Documentele originale vor trebui apostilate?
Cartea de munca pe care o am aici trebuie tradusa si apostilata?

Multumesc mult pt raspuns,

Melinda
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
mtulipm, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 11:11, 16 August 2010
Cu siguranţă că vor trebui apostilate....originalele documentelor pe care le-a
ţi enumerat obligatoriu la Prefectură....În ceea ce priveşte apostila pe traducerile documentelor, care se pune la Tribunal, nu sunt aşa convins....teoretic, acestea sunt necesare pentru a arăta că notarul care a legalizat traducerea este ok...Vă recomand să le faceţi pe amândouă, după ştiinţa mea, yankeii sunt ceva mai scrupuloşi!Baftă!Just my 2 cents!:">
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
Dinga Claudiu, Avocat
Sunt sigura ca pe site-ul ambasadei SUA in Bucuresti gasiti toate informatiile necesare. Numai cei de la ambasada sunt in masura sa va dea informatiile necesare si sa va raspunda la intrebarile dumneavoastra
da, trebuie pusa apostila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Traducere apostilata!/vs/ act original apostilat ContSters298839 ContSters298839 Buna ziua Ma pregatesc pentru obtinerea unei vize K1. Printre multe altele trebuie sa traduc diverse acte- avand in vedere k SUA si Ro sunt ambele semnatare ... (vezi toată discuția)
Formularul e301 tradus, legalizat CORINAPOSTELNICU CORINAPOSTELNICU Am si eu o nelamurire. Vreau sa plec in Belgia. Am nevoie de Formularul E301 tradus, legalizat si cu Apostila de la Haga. Ceea ce vreau eu sa stiu este daca ... (vezi toată discuția)