avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Coruptia organelor de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Coruptia organelor de politie

In 2009 am fost agresat de o persoana.In urma agresiuni suferite am primit 14-16 zile de ingrijiri medicale din partea medicului legist.De asemenea cel care m-a agresat a primit si el la randul sau 6-8 zile de ingrijiri medicale.Am depus plangere la postul de politie,mentionez faptul ca altercatia dintre mine si partea invinuita a fost vazuta de o alta persoana care are rolul de martor impartial.In baza dosarului penal am capatat rolul de parte vatamata si rolul de parte invinuita.Saptamana anterioara am fost chemat la parchet,fiind prezent am descoperit faptul ca dosarul in care figurez ca parte vatamata nu mai exista.Banuiesc ca seful de post care s-a ocupat de acest dosar s-a implicat in favoarea celui care m-a agresat si a facut ca dosarul in care eu figurez ca parte vatamata sa dispara.Cum as putea sa il trag la raspundere??Ce sanse sunt ca eu sa imi recapat si rolul de parte vatamata.???
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 13:06, 16 August 2010
puteti sa faceti plangere la prim-procuror in 20 de zile de cand ati aflat ca s-a dispus neinceperea urmariri penale.
Daca ati fost chemat la parchet dosarul nu a disparut.
Nu este vorba de coruptie, ci de o lipsa de atitudine si interes pentru astfel de fapte...
Nu a disparut nici un dosar, declaratiile date in fata organului de politie sunt in dosarul care a fost inaintat la procurorul care v-a chemat. Dosarele s-au comasat, avand aceleasi persoane implicate in acelasi incident. Puteti discuta despre ceea ce doriti cu procurorul care v-a chemat si acesta poate sa va arate declaratiile dvs. date anterior in fata organului de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala leusan leusan ubiect: pligere penala In cazul in care a avut loc o agresiune asupra unui minor de ,a intervenit politia s-au depistat agresorii si instigatotii (tot minori ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata- 2 intrebari proteckt3d proteckt3d Buna ziua. In luna iunie 2009 am fost agresat fizic, am depus plangere in aceeasi noapte la spital iar a doua zi am fost la INML pentru un certificat ... (vezi toată discuția)
Agresiune nicu6121 nicu6121 va rog frumos sa imi spuneti cat costa deschiderea unui proces civil de agresiune? In cat timp de la o agresiune poti sa iti scoti certificat ... (vezi toată discuția)