avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce trebuie sa contina adeverintele eliberate de firma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce trebuie sa contina adeverintele eliberate de firma pentru un concediu medical?

sotia mea angajata la SC REGENT SECURITY TIMISOARA a fost internata in spitalul din orasul brad jud hunedoara unde locuim, timp de o saptamina la sectia de ginecologie pt tratament, investigatii si analize medicale. la externare pt eliberarea concediului medical firma angajatoare nu a eliberat adeverina cu toate datele care le cere doctorul deci in loc sa stea acasa sotia merge la lucru .ma intreb dupa ce o va interna din nou luna aceasta si o va opera de fibron la iesirea din spital va trebui sa mearga din nou la lucru pt ca firma nu vrea sa eliberze adeverinta ? poate ma invatati d-voastra cum se complecteaza adeverinta pt a le spune eu celor de la firma angajatoare
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:48, 16 August 2010
1. Sesizati ITM pentu ca angajatorul nu respecta prevederile CIM si ale Codului muncii. Angajatorul poate fi amendat de ITM pentru neelibarerea adeverintei solicitate.
2. Sunt mai multe feluri de adeverinte medicale. De care vrea doctorul respectiv: adeverinta cu concediile medicale pe ultimele 12 luni, adeverinta cu plata contributiilor la sanatate etc.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul concediului de crestere copil burlanraduionut burlanraduionut Buna ziua. Am si eu cateva intrebari prin care sper sa lamuresc situatia de angajat sau neangajat a sotiei. Sotia a intrat in CIC in data de 30.10.2009 si ar ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariile integral sicoe florin sorin sicoe florin sorin ma numesc sicoe angelica cristina si sunt angajata la sc regent security prahova la un punct de lucru in Brad jud Hunedoara in calitate de agent paza. in luna ... (vezi toată discuția)
Daca am dus angajatorului o adeverinta medicala pentru neprezentarea la locul de munca pe motivul unei boli,are dreptul angajatorul sa o refuze si sa ma treaca abesnt nemotivat? Andra Alexa Andra Alexa In data de 07.01.2019 nu m am prezentat la munca deoarece eram bolnava si am adus de la medicul de familie o adeverinta medicala pentu a se opera ca si ... (vezi toată discuția)