avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reducere post functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reducere post functionar public

daca postul unui functionar public este redus, se da mai intai notificarea privind preavizul iar la implinirea termenului de preaviz se emite actul administrativ de eliberare din functie?
eu am primit direct pe data de 30.07.2010 dispozitia de eliberare din fc publica, care contine la art 1 eliberarea din fc publica, incepand cu 31.08.2010, iar la art 2 se precizeaza ca se acord preaviza de 30 de zile, respectiv intre 30.07 - 31.08.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit decizia de concediere geoghibu geoghibu Buna ziua, Am lucrat la stat si am fost concediat ca urmare a restructurarii din iunie. Am primit 30 de zile preaviz (am avut functie de conducere) şi pe ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de preaviz addi68 addi68 Buna ziua. Cum se interpreteaza legal sintagma \\"începând cu data prezentei se eliberează din funcţia de…\\"? Data prezentei semnifica data emiterii ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz Teodora - Luminita Teodora - Luminita buna ziua,sunt functionar public si incepand cu 08.05.2009 sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani. In 10august am primit preaviz de 30 de ... (vezi toată discuția)