avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatia autovehiculelor straine
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatia autovehiculelor straine

Buna! Exista ceva conditii privind circulatia autovehiculelor straine in Romania? Trebuie indeplinite ceva formalitati sau exista o perioada limita in care poate circula aici? Am citit codul rutier si regulamentul dar nu am gasit nimic.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 17:19, 22 August 2010
Nu se aplica.
Banuiesc ca masina e inmatriculata pe firma din Germnaia, sau pe persoana fizica si atunci aveti domiciliu de Germnaia eventual si cetatenie ? Masina nu circula in Rom in interes personal, e provizoriu aici, pana va serveste scopului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auto - circulatie in romania bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa aduc o masina din Italia, pe baza unui contract de comodat facut de proprietarul masinii, respectiv mama mea. Cat timp pot circula in ... (vezi toată discuția)
Auto inmatriculat strainatate poate fi condus in romania peste 90 zile? Ana_Steflea Ana_Steflea Buna ziua , Daca ma poate ajuta cineva as vrea sa stiu daca pot conduce un autoturism inmatriculat in strainatate mai mult de 90 de zile de la introducerea ... (vezi toată discuția)
Procura auto cerveneanu cerveneanu Sal!! Sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca am gresit locul in care scriu. Am o rugaminte la cunoscatori Intentionez sa achizitionez o masina ... (vezi toată discuția)