avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raspuns Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raspuns Parchet

Vreau sa intreb daca procurorul de caz are vreo obligatie legala de a-mi raspunde la intrebare adresata in scris referitor la un dosar in lucru in care sunt parte. Stiu ca nu se transmit informatii din dosar insa eu doresc sa stiu daca este in lucru, clasat etc. Am inregistrat 4 asemenea cereri de informare la Parchet insa de 3 luni nu am primit raspuns.
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
pop sorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 22:49, 16 August 2010
pop sorin a scris:

Practic 233/2002 e acelas lucru cu 544/2001 cat ca se schimba ''informatii de interes public'' cu ''petitionar'' .
Inca o data va multumesc.

Cu placere!:)

Dar, sa nu amestecam Legea 544/ 2001 cu L 233/ 2002, pentru ca intram in "sfera sensibila" a institutiilor :weg:si nu este cazul acum, in situatia dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)
Termen legal ! tutu12 tutu12 O plangere penala pe art 307 Cod penal, in care au fost audiate partile si martori , ajungand la Parchet dupa finalizarea cercetarilor de catre politie , care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de raspuns la o cerere simpla catre ... tanasieflorina tanasieflorina Buna ziua, care este termenul de raspuns la o cerere simpla catre o institutie publica (prefectura)? Precizez ca cererea mea a fost transmisa in format ... (vezi toată discuția)