avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract prestari servicii administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract prestari servicii administrator bloc

Buna Ziua!
Sunt administrator al unui bloc, detin atestare eliberata de primarie. Pana acum am activat cu conventie civila pe PFA, in sistem real. Contractul era facut intre asociatie si PFA-ul meu.
Doresc sa schimb contractul si sa inchei cu asociatia un contract civil de prestari de servicii ca persoana fizica. (in nume propriu - nu PFA). Ce contributii am de platit si cand trebuie platite in acest caz?
Eu ca administrator trebuie sa mi le platesc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 11:11, 17 August 2010
Buna ziua

Interpretant legislatia asa cum trebuie, nu se poate incheia o conventie civila de presatari servicii, pentru ca acestea sunt valabile in cazul activitatilor ocazionale, ori dumeavoastra prestati aceasta munca in fiecare luna.
Din punct de vedere legal, ar trebui sa incheiati un contract individual de munca cu timp partial, iar obligatiile de plata pentru aceste tipuri de contracte sunt cele pe care le-ati invatat la cursul de administrator pentru care ati fost atestat.
Ultima modificare: Marți, 17 August 2010
Armenteros, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu este legalã convenþia civilã de prestãri servicii ? di.modi di.modi Bună ziua ! :) Am citit pe net niste articole, şi cum pentru mine nu sunt tocmai clari termenii juridici, am rămas cu o nelămurire: În cazul unei ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Contract de munca sau conventie civila ? ContSters61389 ContSters61389 Buna ziua, Femeia de serviciu de la bloc, trebuie sa aiba contract de munca sau este legala conventia civila ? Multumesc! (vezi toată discuția)