avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Va salut. As dori si eu cateva raspunsuri in legatura cu intentia mea. Vreau sa demisionez din armata!!!Salariul nu ma mai motiveaza asa ca vreau sa plec! Am absolvit o scoala de maistri,filiera directa de 2 ani unde am si semnat un contract de munca de 8 ani! Am devenit maistru militar in luna august 2008. Am "parcurs" daca pot sa zic asa 2 ani din acel contract de 8 ani,acum vreau sa plec din sistem. Spuneti-mi va rog ce ar trebuii sa stiu,de ce ar trebuii sa tin cont,daca trebuie sa mai iau ceva de la armata sau daca tre' sa mai dau ceva...Vreau sa ma eliberez de acest chin,deoarece nu ma ajung cu banii,mai ales ca traiesc si in chirie!Cat ar dura sa-mi dau demisia?Sunt obligat sa platesc scolarizarea?Cand si in ce conditii? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Va salut cu respect!
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
Regele, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:45, 16 August 2010
Raspunsul cel mai sigur o sa-l gasiti in contractul dumneavoastra. Doar acel contract va va raspunde la intrebari; daca are clauze penalizatoare in caz de demisie sau desfacere a contractului de munca din culpa d-voastra atunci va trebui sa le platiti. Daca acel contract contine clauza rambursarii cheltuielilor de scolarizare si din 8 ani au trecut doar 2, atunci probabil ca o sa fiti obligat sa achitati cam 3/4 din cheltuielile de scolarizare.
Insa toate acestea sunt simple speculatii. Raspunsul, cum am mai spus, e doar in contract".
Reveniti eventual cu aceste clauze si atunci o sa puteti primi un raspuns ceva mai exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia din armata donki donki daca am semnat un angajament cu MApN pe 4 ani si nu am fost scolarizat de ei ce consecinte ar avea demisia mea din mApN avand in vedere ca unitatea se ... (vezi toată discuția)
Plata scolarizare (curs) institutie militara mariuss1980 mariuss1980 Am fost angajat timp de cca 3 ani in cadrul unei institutii militare, ca si ofiter, si cu ceva timp inainte sa imi dau demisia am participat la un curs ... (vezi toată discuția)
Cadru militar pe baza de contract Nicoleta. Constanta Nicoleta. Constanta Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: am doi frati care s-au inscris in armata la o scoala militara unde li s-a promis solde bune si salarii ... (vezi toată discuția)