avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia din armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia din armata

daca am semnat un angajament cu MApN pe 4 ani si nu am fost scolarizat de ei ce consecinte ar avea demisia mea din mApN avand in vedere ca unitatea se desfinteaza???
Cel mai recent răspuns: donki , utilizator 20:09, 30 Aprilie 2006
... zici ca nu te-au scolarizat... zi de zi de inavta chestiuni noi, strategice, te antreneaza, te pregeatesc pr misiuni etc! nu-i asa?
dar sa revenim la problema... MApN te-a angajat in momentul in care ai semnat un angajament, echivalent cu un contract, prin care s-au stipulat depturi si obligatii cu privire la activitatea ta in cadrul MApN-ului, remuneratie, cazare etc. Chiar daca se desfiinteaza unitatea in care iti desfasori activitatea, ei te pot repartiza oricunde in functie de nevoiele armatei, si te vor repartiza crede-ma. ah daca vrei sa pleci nimeni nu te tine, nicaieri nu ramai contrar vointei tale. dar totul are un pret( conform angajamentului).
angajamantul se refera la faptul ca 4 ani sunt de acord sa ma mut unde au ei nevoie de mine. fiind venit pe filiera indirecta(prin reactivare) si nefiind scolarizat (marti tre sa plec la cursX-() nu cred ca as fi obligat sa platesc ceva armatei atata timp cat nu m-au scolarizat.
In cazu in care ei nu sunt de acord cu demisia mea ce pot sa fac? Eu am terminat facultatea de electronica si vrea sa demisionez pt. ca vreau sa plec din tara. Si apropo in armata nu inveti nimik, te plafonezi. Eu am 2 ani si nu mai rezist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Regele Regele Va salut. As dori si eu cateva raspunsuri in legatura cu intentia mea. Vreau sa demisionez din armata!!!Salariul nu ma mai motiveaza asa ca vreau sa plec! Am ... (vezi toată discuția)
Datorie mapn , demisie N. Robert N. Robert Bunza Ziua, in septembrie 2008 m`am inrolat in armata cu grad de soldat, la biroul de recrutare am fost informat ca , contractul de munca este pe 2 ani , ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de scolarizare map Robert Marian Robert Marian Buna ziua , Sunt absolvent de Academie Tehnica Militara, promotie 2005, arma geniu. Am profesat timp de 2 ani si jumatate in ... (vezi toată discuția)