avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual de munca

Am o mare nelamurire...odata cu intrare in vigoare a Lg.118/2010 se modifica si contractul individual de munca?sefa mea mi-a spus ca da :">....si sa caut unde si in ce fel s-a modificat...am cautat dar....nimic....:( ...daca s-a modificat ceva unde gasesc?...in afara de codul muncii....:stunned::stunned:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:26, 17 August 2010
Doar daca faceti un act aditional cu privire la reducerea salariului pentru perioada 01.07.2010-31.12.2010, nu vad la ce altceva s-ar fi putut gandi :(
multumesc frumos...nici eu nu stiu la ce s-a referit exact...am scos din Codul muncii tot despre contractele de munca..daca nu-i k sa-si caute dansa...ca eu nu mai stiu....multumesc!;);):stunned:
Ptroblema se pune DACA salariul de incadrare se modifica sau ramane acelasi !!!
Nu cred ca se impune intocmirea unui act aditional
Vedeti ca Legea 118/2005 se aplica numai bugetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor -model decizie diminuare cuantum brut salariu incepand cu 01.07.2010 monicalirca monicalirca Imi trebuie un model de decizie cu privire la diminuarea cuantumului brut al salariului incepand cu 01.07.2010 - pentru bugetari (vezi toată discuția)
Diminuare 25% Raluca C Raluca C este corect sa se intocmeasca contractul individual de munca in care sa fie stipulata reducere de 25% pentru bugetari? si daca nu cum se procedeaza, se face ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 118/2010: diminuare 25%, emiterea deciziilor gianina5 gianina5 Doresc sa aflu daca ati emis deja dispozitiile de reducere a salariului cu 25%, daca da, ati facut-o individual pt. fiecare angajat in parte sau ati emis-o o ... (vezi toată discuția)