avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diminuare 25%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diminuare 25%

este corect sa se intocmeasca contractul individual de munca in care sa fie stipulata reducere de 25% pentru bugetari?
si daca nu cum se procedeaza, se face act aditional la CIM?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:49, 9 Decembrie 2010
Pentru bugetarii cu cim, aflati deja in plata la data intrarii in vigoare a celebrei legi 118/2010, s-au facut acte aditionale...pentru cei angajati ulterior, in cim-ul incheiat ar fi trebuie trecut salariul real si cuantumul diminuat cu 25% pana la 31.12.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca daniela85 daniela85 Am o mare nelamurire...odata cu intrare in vigoare a Lg.118/2010 se modifica si contractul individual de munca?sefa mea mi-a spus ca da :\">....si sa caut unde ... (vezi toată discuția)
Ajutor -model decizie diminuare cuantum brut salariu incepand cu 01.07.2010 monicalirca monicalirca Imi trebuie un model de decizie cu privire la diminuarea cuantumului brut al salariului incepand cu 01.07.2010 - pentru bugetari (vezi toată discuția)
Legea nr. 118/2010: diminuare 25%, emiterea deciziilor gianina5 gianina5 Doresc sa aflu daca ati emis deja dispozitiile de reducere a salariului cu 25%, daca da, ati facut-o individual pt. fiecare angajat in parte sau ati emis-o o ... (vezi toată discuția)